Werken bij Auris

Binnen de Koninklijke Auris Groep leveren ongeveer 1400 mensen zorg, onderwijs en begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen met een auditieve en/of communicatieve beperking. Samen werken wij aan een zo groot mogelijke zelfstandigheid en zelfredzaamheid van onze cliënten. De vraag van de cliënt is daarbij steeds ons uitgangspunt.

De Koninklijke Auris Groep probeert vacatures eerst met interne kandidaten te vervullen. Dit lukt natuurlijk niet altijd. Daarom nodigen wij je uit te solliciteren op de vacatures op deze site.

Vacatures

Geplaatst: 19 juni 2018

Leerkrachten (Auris Fortaal)

Haal jij het beste uit jouw leerlingen? Heb je de focus op ontdekkend leren? Ben je flexibel, toe aan een uitdaging en houd je van het werken met leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS)? Auris Fortaal is met ingang van het schooljaar 2018-2019 op zoek naar leerkrachten. Lees meer »

Geplaatst: 19 juni 2018

Leerkracht (Auris Prof. Groenschool)

Haal jij het beste uit je leerlingen? De Auris Prof. Groenschool is i.v.m. een zwangerschapsverlof met ingang van het schooljaar 2018-2019 voor de middenbouw op zoek naar een flexibele, enthousiaste en professionele leerkracht. Lees meer »

Geplaatst: 19 juni 2018

Onderwijsassistent (Auris Prof. Groenschool)

Wil jij werken met leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS), soms in combinatie met bijkomende problematiek? Dan zij wij op zoek naar jou! De Auris Prof. Groenschool is met ingang van schooljaar 2018-2019 voor groep 4-5 op zoek naar een onderwijsassistent. Lees meer »

Geplaatst: 18 juni 2018

Leerkracht met de taak intern begeleider (Auris Fortaal)

Draag jij zorg voor onderwijskwaliteit en leerlingenzorg? Ben je flexibel, toe aan een uitdaging en houd je van het werken in een dynamische school? Auris Fortaal is met ingang van 1 oktober 2018 op zoek naar een leerkracht met de taak intern begeleider. Lees meer »

Geplaatst: 14 juni 2018

Gezinsbegeleiders/ vroegbehandelaars (Auris Zorg regio Utrecht e.o.)

Wil jij zowel bij het kind thuis als op de kinderopvang de voorwaarden creëren voor een optimale taalontwikkeling en communicatie voor peuters/kinderen/jongeren met een taalontwikkelingsstoornis of doof/slechthorendheid? Dan is dit jouw kans! Auris Zorg regio Midden (Utrecht e.o.) is met ingang van september 2018 op zoek naar ervaren, enthousiaste en deskundige gezinsbegeleiders/ vroegbehandelaars met een logopedische achtergrond. Lees meer »

Geplaatst: 13 juni 2018

Leraarondersteuner(s) (Auris Dienstverlening Breda)

Vind je het een uitdaging om specifieke ondersteuning te geven aan leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) eventueel met bijkomende problematiek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Auris Dienstverlening in Breda is per 1 augustus 2018 op zoek naar enthousiaste leraarondersteuner(s). Lees meer »

Geplaatst: 13 juni 2018

Leraarondersteuner(s) (Auris Dienstverlening Tilburg)

Wil jij specifieke ondersteuning geven aan leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS), soms in combinatie met autisme en leerlingen die slechthorend zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou! Auris Dienstverlening in Tilburg is per direct op zoek naar enthousiaste leraarondersteuner(s). Lees meer »

Onze locaties

Neem contact met ons op

Stel hier je vragen

Uw Contactinformatie

Uw Feedback