Werken bij Auris

Binnen de Koninklijke Auris Groep leveren ongeveer 1400 mensen zorg, onderwijs en begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen met een auditieve en/of communicatieve beperking. Samen werken wij aan een zo groot mogelijke zelfstandigheid en zelfredzaamheid van onze cliënten. De vraag van de cliënt is daarbij steeds ons uitgangspunt.

De Koninklijke Auris Groep probeert vacatures eerst met interne kandidaten te vervullen. Dit lukt natuurlijk niet altijd. Daarom nodigen wij je uit te solliciteren op de vacatures op deze site.

Vacatures

Geplaatst: 24 november 2017

Leerkrachten (Auris Ammanschool)

De Auris Ammanschool in Dordrecht is per direct op zoek naar creatieve en enthousiaste leerkrachten. Wil jij lesgeven aan leerlingen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) of een auditieve beperking. Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees meer »

Geplaatst: 22 november 2017

Onderwijsassistent (Auris De Kring)

Wil jij werken met leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis soms in combinatie met autisme en leerlingen die doof of slechthorend zijn? Dan zitten wij op je reactie te wachten! Auris de Kring in Goes is met ingang van 1 januari 2018 op zoek naar een onderwijsassistent. Lees meer »

Geplaatst: 21 november 2017

Klinisch Linguïst (Auris Zorg regio Midden)

Wil jij ervoor zorgen dat cliënten met een taalontwikkelingsstoornis en/of auditieve beperking een passend (behandel)advies ontvangen? Kun jij denken vanuit de behoefte van de cliënt en voel jij je als een vis in het water in een deskundig multidisciplinair team? Auris Zorg regio Midden is met ingang van 1 januari 2018 op zoek naar een deskundige, enthousiaste en flexibele klinisch linguïst. Lees meer »

Geplaatst: 20 november 2017

Onderwijsassistent (Auris Taalfontein)

Auris Taalfontein is in verband met een zwangerschapsvervanging met ingang van 8 januari 2018 tot en met 26 april 2018 op zoek naar een creatieve en enthousiaste Onderwijssassistent. Lees meer »

Geplaatst: 20 november 2017

Behandelcoördinator (Auris Zorg regio Midden)

Wil jij een gespecialiseerd multidisciplinair team van een behandelgroep coördineren? En heb jij een passie voor peuters met een communicatieve beperking? Auris Zorg regio Midden is in verband met zwangerschapsvervanging met ingang van 1 februari 2018 tot medio november 2018 op zoek naar een enthousiaste en deskundige behandelcoördinator. Lees meer »

Geplaatst: 26 oktober 2017

Gezinsbegeleider met de taak behandeling Krachttraining (Auris Zorg regio West)

Voor diverse Auris locaties in de regio West zoeken wij een Gezinsbegeleider met de taak behandeling Krachttraining. Wil jij onze afdeling ambulante behandeling komen versterken en kinderen met een taalontwikkelingsstoornis kortdurende behandeling bieden? En beschik je over een diploma integratieve Kinder- en Jeugdtherapie (of vergelijkbaar), dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet. Lees meer »

Geplaatst: 16 november 2017

Onderwijsassistent (Auris Fortaal)

Wil jij werken met leerlingen die doof of slechthorend zijn? En ben je in staat vanuit hun mogelijkheden, rekening te houden met hun beperking? Auris Fortaal in Utrecht is voor de periode van 8 januari 2018 tot en met 15 juli 2018 voor de kleutergroep voor dove en slechthorende kinderen op zoek naar een onderwijsassistent. Lees meer »

Onze locaties

Neem contact met ons op

Stel hier je vragen

Uw Contactinformatie

Uw Feedback