Werken bij Auris

Binnen de Koninklijke Auris Groep leveren ongeveer 1400 mensen zorg, onderwijs en begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen met een auditieve en/of communicatieve beperking. Samen werken wij aan een zo groot mogelijke zelfstandigheid en zelfredzaamheid van onze cliënten. De vraag van de cliënt is daarbij steeds ons uitgangspunt.

De Koninklijke Auris Groep probeert vacatures eerst met interne kandidaten te vervullen. Dit lukt natuurlijk niet altijd. Daarom nodigen wij je uit te solliciteren op de vacatures op deze site.

Vacatures

Geplaatst: 24 maart 2017

Logopedist (Auris Prof. van Gilseschool)

Wil jij werken met leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis en ben je op zoek naar een uitdagende functie? De Auris Prof. van Gilseschool is voor de locatie in Hoofddorp met ingang van 17 april 2017 op zoek naar een logopedist. Lees meer »

Geplaatst: 24 maart 2017

Logopedist (Auris Zorg)

Ben jij de logopedist die wil werken bij onze behandelgroepen en ben je op zoek naar een uitdagende functie in de regio Utrecht? Auris Zorg is per direct op zoek naar een logopedist, voor 24 uur per week. Lees meer »

Geplaatst: 24 maart 2017

Kinderoefentherapeut (Auris Zorg)

Wil jij werken in een enthousiast, multidisciplinair team op een behandellocatie in Houten? Auris Zorg is per direct op zoek naar een enthousiaste kinderoefentherapeut. Lees meer »

Geplaatst: 24 maart 2017

Conciërge (Auris Florant)

Ben jij een flexibele en handige conciërge en op zoek naar een uitdagende functie? Auris Florant is per direct voor ziektevervanging op zoek naar een fulltime conciërge. Lees meer »

Onze locaties

Neem contact met ons op

Stel hier je vragen

Uw Contactinformatie

Uw Feedback

Adresgegevens

Koninklijke Auris Groep
Bestuur & Ondersteunende Diensten
Ammanplein 2 (navigeer naar: Ammanplein)
3031 RT Rotterdam
E: info@auris.nl

 

Postbus 3192 
3003 AD Rotterdam
Tel. 010 888 96 00

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief van ons cursuscentrum

Aanmelden