Werken bij Auris

Binnen de Koninklijke Auris Groep leveren ongeveer 1400 mensen zorg, onderwijs en begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen met een auditieve en/of communicatieve beperking. Samen werken wij aan een zo groot mogelijke zelfstandigheid en zelfredzaamheid van onze cliënten. De vraag van de cliënt is daarbij steeds ons uitgangspunt.

De Koninklijke Auris Groep probeert vacatures eerst met interne kandidaten te vervullen. Dit lukt natuurlijk niet altijd. Daarom nodigen wij je uit te solliciteren op de vacatures op deze site.

Vacatures

Geplaatst: 14 juli 2017

Leerkracht (Auris Taalkring)

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende werkplek in Hilversum als leerkracht? Reageer dan nu! Auris Taalkring is met ingang van 4 september 2017 voor groep 3-4 op zoek naar een leerkracht. Lees meer »

Geplaatst: 14 juli 2017

Gezinsbegeleider met logopedische achtergrond (Auris Zorg)

Wil jij werken met peuters/ kinderen/ jongeren uit onze doelgroep en helpen de voorwaarden voor taal en communicatie te versterken? Auris Zorg in de regio Utrecht en omstreken is met ingang van 1 september 2017 op zoek naar een enthousiaste en deskundige gezinsbegeleider met een logopedische achtergrond. Lees meer »

Geplaatst: 07 juli 2017

Leerkracht lichamelijke opvoeding (Auris Montaal)

Wil jij werken in het speciaal onderwijs op een school in Bergen op Zoom en ben je een enthousiaste en proactieve gymleerkracht? Auris Montaal is met ingang van 25 september 2017 voor een zwangerschapsvervanging op zoek naar een leerkracht lichamelijke opvoeding. Lees meer »

Geplaatst: 07 juli 2017

Logopedist (Auris Montaal)

Ben jij een enthousiaste, flexibele en professionele logopedist en ben je op zoek naar een uitdagende functie op een school in Bergen op Zoom? Auris Montaal is op zoek naar een logopedist. Lees meer »

Geplaatst: 06 juli 2017

Logopedist (Auris Rotsoord)

Wil jij werken op een school in Utrecht en logopedische behandeling geven aan leerlingen? Ben jij op zoek naar een uitdagende functie? Auris Rotsoord is vanaf het schooljaar 2017-2018 op zoek naar één of meerdere collega's in de functie van logopedist. Lees meer »

Geplaatst: 16 juni 2017

Logopedist (Auris Fortaal)

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin je logopedische begeleiding kunt geven aan kinderen uit onze doelgroep? Auris Fortaal is voor het schooljaar 2017-2018 op zoek naar een enthousiaste en flexibele logopedist. Lees meer »

Onze locaties

Neem contact met ons op

Stel hier je vragen

Uw Contactinformatie

Uw Feedback

Adresgegevens

Koninklijke Auris Groep
Bestuur & Ondersteunende Diensten
Ammanplein 2 (navigeer naar: Ammanplein)
3031 RT Rotterdam
E: info@auris.nl

 

Postbus 3192 
3003 AD Rotterdam
Tel. 010 888 96 00

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief van ons cursuscentrum

Aanmelden