Werken bij Auris

Binnen de Koninklijke Auris Groep leveren ongeveer 1400 mensen zorg, onderwijs en begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen met een auditieve en/of communicatieve beperking. Samen werken wij aan een zo groot mogelijke zelfstandigheid en zelfredzaamheid van onze cliënten. De vraag van de cliënt is daarbij steeds ons uitgangspunt.

De Koninklijke Auris Groep probeert vacatures eerst met interne kandidaten te vervullen. Dit lukt natuurlijk niet altijd. Daarom nodigen wij je uit te solliciteren op de vacatures op deze site.

Auris gaat zorgvuldig om met de persoonsgegevens van sollicitanten. Wij houden ons hierbij aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de sollicitatiecode van de NVP.

Vacatures

Geplaatst: 16 november 2018

Leerkrachten (Auris Fortaal)

Wil jij werken met leerlingen die doof of slechthorend zijn? En ben je in staat, vanuit hun mogelijkheden, rekening te houden met hun beperking? Ben je gebarenvaardig? Dan zitten wij op jouw reactie te wachten! Gezien de doelgroep gaat, bij gelijke geschiktheid, de voorkeur uit naar een dove of slechthorende kandidaat. Lees meer »

Geplaatst: 14 november 2018

Onderwijsassistent (Auris Fortaal)

Wil jij werken met leerlingen die doof of slechthorend zijn? En ben je in staat, vanuit hun behoefte rekening te houden met hun mogelijkheden? Ben jij daarnaast gebarenvaardig? Dan zitten wij op jouw reactie te wachten! Lees meer »

Geplaatst: 08 november 2018

Leerlingbegeleider/ Leraarondersteuner

Wil je leerlingen met een cluster 2-onderwijsarrangement in de reguliere school begeleiden en hierin samenwerken met de ambulante dienstverlener, de reguliere school en de ouders? Kom dan ons team van leerlingbegeleiders versterken! Lees meer »

Geplaatst: 07 november 2018

Business controller/ adviseur

Ben jij een business controller met een bedrijfskundige blik en affiniteit met Onderwijs en Zorg? Krijg jij energie van sparren met de regiodirectie en hou je er tegelijkertijd van om diep in de cijfers te duiken, deze goed vast te leggen in een eenvoudige en heldere begroting? Wanneer je communicatief sterk bent én details in Excel niet schuwt, ben je mogelijk de Business controller/ adviseur die we zoeken! Lees meer »

Geplaatst: 07 november 2018

Hoofd Financiën/ Bedrijfsvoering

Vind je het leuk in te stappen in een organisatie waarbij nog veel efficiency te behalen valt in het slim en slagvaardig inrichten van financiële en operationele processen? Ben jij een bouwer met oog voor processen én mensen? Kun je strategisch meedenken op terrein van huisvesting en inkoop, en haal jij plezier uit het samenwerken? Dan ben jij mogelijk het hoofd dat we zoeken! Lees meer »

Geplaatst: 07 november 2018

Leerkracht (Auris Taalkring)

Zoek jij naar meer verdieping in je werk? Wil jij je in een multidisciplinair team ontwikkelen op het gebied van taalontwikkelingsstoornissen (TOS) en slechthorendheid (SH)? Haal jij het beste uit jouw leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees meer »

Geplaatst: 07 november 2018

Onderwijsassistenten (Auris Fortaal)

Haal jij het beste uit jouw leerlingen? Ben je flexibel, toe aan een uitdaging en houd je van het werken met leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees meer »

Geplaatst: 06 november 2018

Leerkracht (Auris Montaal)

Wil je werken met leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) en leerlingen die slechthorend zijn? En ben je in staat om vanuit hun mogelijkheden, rekening te houden met hun onderwijsbehoefte? Dan zitten wij op jouw reactie te wachten! Lees meer »

Onze locaties

Neem contact met ons op

Stel hier je vragen

Uw Contactinformatie

Uw Feedback