Werken bij Auris

Binnen de Koninklijke Auris Groep leveren ongeveer 1400 mensen zorg, onderwijs en begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen met een auditieve en/of communicatieve beperking. Samen werken wij aan een zo groot mogelijke zelfstandigheid en zelfredzaamheid van onze cliënten. De vraag van de cliënt is daarbij steeds ons uitgangspunt.

De Koninklijke Auris Groep probeert vacatures eerst met interne kandidaten te vervullen. Dit lukt natuurlijk niet altijd. Daarom nodigen wij je uit te solliciteren op de vacatures op deze site.

Vacatures

Geplaatst: 23 mei 2017

Logopedist (Auris Zorg)

Wil jij (verdere) ervaring opdoen in een ambulante functie als logopedist en wil je de taal van peuters verder helpen versterken? Auris Zorg in de regio Utrecht - Amersfoort is per 1 juli 2017 op zoek naar een enthousiaste en deskundige logopedist. Lees meer »

Geplaatst: 23 mei 2017

Logopedist (Auris Taalfontein)

Is taalstimulering jouw specialisme en houd je van het werken met leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis? De Auris Taalfontein in Rotterdam Zuid is met ingang van 1 september 2017 op zoek naar een logopedist. Lees meer »

Geplaatst: 23 mei 2017

Leerkracht (Auris Taalfontein)

Wil jij lesgeven aan leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis, soms in combinatie met autisme, en ben je in staat vanuit hun mogelijkheden rekening te houden met hun onderwijsbehoefte? De Auris Taalfontein in Rotterdam Zuid is met ingang van 1 augustus 2017 op zoek naar een enthousiaste leerkracht. Lees meer »

Geplaatst: 23 mei 2017

Onderwijsassistenten (Auris Taalfontein)

Wil jij werken met kinderen met een taalontwikkelingsstoornis en ben je in staat vanuit hun mogelijkheden rekening te houden met hun onderwijsbehoefte? De Auris Taalfontein in Rotterdam Zuid is met ingang van 1 augustus 2017 op zoek naar creatieve en enthousiaste onderwijsassistenten. Lees meer »

Geplaatst: 19 mei 2017

Logopedist (Auris Taalplein)

Haal jij communicatief het beste uit kinderen en ben je bevoegd als logopedist? Auris Taalplein in Gouda is met ingang van 17 augustus 2017 op zoek naar een logopedist. Lees meer »

Geplaatst: 19 mei 2017

Leerkrachten, leerkrachten met de taak ambulante dienstverlening, onderwijsassistenten (Auris Goes en Bergen op Zoom)

Wil jij werken met leerlingen uit onze doelgroep en ben je op zoek naar een uitdagende functie in de regio Bergen op Zoom of Goes? Auris De Kring, het Auris College Goes, Auris Montaal en Auris Dienstverlening zijn op zoek naar nieuwe collega's in de functie van leerkracht, leerkracht met de taak ambulante dienstverlening of onderwijsassistent. Lees meer »

Geplaatst: 19 mei 2017

Pedagogisch Begeleiders invalpool (Auris Zorg)

Wil jij invallen op een behandelgroep van Auris Zorg en heb jij een afgeronde HBO opleiding die aansluit bij de werkzaamheden? Auris Zorg is voor de behandelgroepen in Leidsche Rijn, Houten, Utrecht en Woerden op zoek naar pedagogisch begeleiders. Lees meer »

Geplaatst: 17 mei 2017

Behandelcoördinator (Auris Zorg)

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin je kunt werken met mensen uit onze doelgroep en ben je afgestudeerd als psycholoog of orthopedagoog? Auris Zorg is per zo snel als mogelijk op zoek naar een behandelcoördinator in de regio Bergen op Zoom - Goes. Lees meer »

Geplaatst: 16 mei 2017

Teamleider (Auris Taalfontein)

Ben jij flexibel, daadkrachtig, toe aan een nieuwe uitdaging en wil jij samen met een collega teamleider leidinggeven aan een school voor speciaal onderwijs? Auris Taalfontein is per direct op zoek naar een ervaren en gedreven teamleider. Lees meer »

Geplaatst: 12 mei 2017

Logopedist (Auris Zorg)

Wil jij werken op een behandelgroep met kinderen uit onze doelgroep en ben je bevoegd als logopedist? Auris Zorg is voor de behandellocatie groep Zon in Woerden met ingang van 1 juli 2017 op zoek naar een logopedist. Lees meer »

Onze locaties

Neem contact met ons op

Stel hier je vragen

Uw Contactinformatie

Uw Feedback

Adresgegevens

Koninklijke Auris Groep
Bestuur & Ondersteunende Diensten
Ammanplein 2 (navigeer naar: Ammanplein)
3031 RT Rotterdam
E: info@auris.nl

 

Postbus 3192 
3003 AD Rotterdam
Tel. 010 888 96 00

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief van ons cursuscentrum

Aanmelden