Werken bij Auris

Binnen de Koninklijke Auris Groep leveren ongeveer 1400 mensen zorg, onderwijs en begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen met een auditieve en/of communicatieve beperking. Samen werken wij aan een zo groot mogelijke zelfstandigheid en zelfredzaamheid van onze cliënten. De vraag van de cliënt is daarbij steeds ons uitgangspunt.

De Koninklijke Auris Groep probeert vacatures eerst met interne kandidaten te vervullen. Dit lukt natuurlijk niet altijd. Daarom nodigen wij je uit te solliciteren op de vacatures op deze site.

Vacatures

Geplaatst: 19 februari 2018

Teamleider (Auris Zorg regio Midden)

Wil jij leidinggeven aan een team van professionals? Ben je flexibel, beschik je over leiderschapstalent en wil je jouw leidinggevende ervaring inzetten binnen een Zorg behandelgroep? Auris Zorg regio Midden is wegens uitbreiding van de werkzaamheden per 1 april 2018 op zoek naar een professionele, gedreven en bij voorkeur ervaren teamleider. Lees meer »

Geplaatst: 13 februari 2018

Orthopedagoog / Psycholoog (Auris Florant)

Wil jij werken op een leuke school voor het speciaal onderwijs in Tilburg? Dan zijn wij op zoek naar jou! Auris Florant is in verband met een zwangerschaps- en bevallingsverlof op zoek naar een orthopedagoog/ psycholoog. Lees meer »

Geplaatst: 12 februari 2018

Pedagogisch begeleider (Auris Zorg regio Zuid)

Wil jij werken op één van de behandelgroepen en peuters met een auditieve beperking en/of taalontwikkelingsstoornis (TOS) helpen? Auris Zorg regio Zuid is voor een behandelgroep in Bergen op Zoom, in verband met een zwangerschaps- en bevallingsverlof op zoek naar een enthousiaste en deskundige pedagogisch begeleider. Lees meer »

Geplaatst: 12 februari 2018

Kinderoefentherapeut (Auris Zorg regio Midden)

Wil jij werken in een behandelgroep voor kinderen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) en peuters met communicatieve problemen helpen? Auris Zorg is voor een nieuwe, nog te starten behandelgroep in of rondom Utrecht per 1 mei 2018 op zoek naar een enthousiaste en deskundige kinderoefentherapeut. Lees meer »

Geplaatst: 08 februari 2018

Gezinsbegeleider (Auris Zorg regio Noordwest)

Wil jij een actieve rol spelen bij de communicatieve ontwikkelingen van kinderen en jongeren? Auris Zorg regio Haarlem/Leiden is op zoek naar een gezinsbegeleider voor de ambulante behandeling in gezinnen. Het betreft een functie voor 24 uur per week. Lees meer »

Geplaatst: 05 februari 2018

Gezinsbegeleider / Logopedist (Auris Zorg regio Rotterdam)

Wil jij ons team van de ambulante behandeling versterken en behandeling bieden aan kinderen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) en/of dove en slechthorende kinderen en hun ouders/verzorgers? Wij zijn voor de regio Rotterdam e.o. op zoek naar een Gezinsbegeleider / Logopedist voor 28 tot 36 uur per week. Lees meer »

Geplaatst: 05 februari 2018

Gezinsbegeleider (Auris Zorg regio Rotterdam)

Wil jij onze afdeling ambulante behandeling komen versterken en kinderen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) kortdurende behandeling bieden? Wij zijn per zo spoedig mogelijk op zoek naar een Gezinsbegeleider met de taak behandeling Krachttraining. Lees meer »

Onze locaties

Neem contact met ons op

Stel hier je vragen

Uw Contactinformatie

Uw Feedback