Werken bij Auris

Binnen de Koninklijke Auris Groep leveren ongeveer 1400 mensen zorg, onderwijs en begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen met een auditieve en/of communicatieve beperking. Samen werken wij aan een zo groot mogelijke zelfstandigheid en zelfredzaamheid van onze cliënten. De vraag van de cliënt is daarbij steeds ons uitgangspunt.

De Koninklijke Auris Groep probeert vacatures eerst met interne kandidaten te vervullen. Dit lukt natuurlijk niet altijd. Daarom nodigen wij je uit te solliciteren op de vacatures op deze site.

Vacatures

Geplaatst: 23 februari 2017

Leerkracht (Auris Fortaal)

Haal jij het beste uit jouw leerlingen en ben je flexibel, toe aan een uitdaging en wil je werken in een nieuw te starten kleutergroep? Auris Fortaal is met ingang van 3 april 2017 op zoek naar een leerkracht. Lees meer »

Geplaatst: 23 februari 2017

Leraar (instroomgroep) (Auris Florant)

Wil jij werken met leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis, soms in combinatie met autisme, en leerlingen die slechthorend zijn en heb je affiniteit met werken in de onderbouw? Auris Florant is met ingang van 1 april 2017 op zoek naar een leraar voor de instroomgroep groep 1. Lees meer »

Geplaatst: 17 februari 2017

Gezinsbegeleider (Auris Zorg regio Haarlem/ Leiden)

De Koninklijke Auris Groep zet in op de communicatieve ontwikkeling van kinderen en jongeren. Wil jij hier een actieve rol in spelen? Houd je van afwisseling, advisering en coaching en ben je flexibel? Auris Zorg regio Haarlem/ Leiden is zo spoedig mogelijk op zoek naar een zelfstandige, deskundige en representatieve gezinsbegeleider voor ambulante behandeling in gezinnen. Lees meer »

Geplaatst: 17 februari 2017

(senior) Onderzoeker zorg (Auris Ondersteunende Diensten)

Wil jij graag praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek opzetten en uitvoeren binnen de zorg aan kinderen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS)? Kom dan ons team Onderzoek versterken. Auris Ondersteunende Diensten is op zoek naar een nieuwsgierige, enthousiaste en gedreven (senior) onderzoeker zorg. Lees meer »

Geplaatst: 17 februari 2017

(senior) Onderzoeker onderwijs (Auris Ondersteunende Diensten)

Wil jij graag praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek opzetten en uitvoeren binnen het onderwijs aan kinderen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS)? Kom dan ons team Onderzoek versterken. Auris Ondersteunende Diensten is op zoek naar een nieuwsgierige, enthousiaste en gedreven (senior) onderzoeker onderwijs. Lees meer »

Onze locaties

Neem contact met ons op

Stel hier je vragen

Uw Contactinformatie

Uw Feedback

Adresgegevens

Koninklijke Auris Groep
Bestuur & Ondersteunende Diensten
Ammanplein 2 (navigeer naar: Ammanplein)
3031 RT Rotterdam
E: info@auris.nl

 

Postbus 3192 
3003 AD Rotterdam
Tel. 010 888 96 00

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief van ons cursuscentrum

Aanmelden