Werken bij Auris

Binnen de Koninklijke Auris Groep leveren ongeveer 1400 mensen zorg, onderwijs en begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen met een auditieve en/of communicatieve beperking. Samen werken wij aan een zo groot mogelijke zelfstandigheid en zelfredzaamheid van onze cliënten. De vraag van de cliënt is daarbij steeds ons uitgangspunt.

De Koninklijke Auris Groep probeert vacatures eerst met interne kandidaten te vervullen. Dit lukt natuurlijk niet altijd. Daarom nodigen wij je uit te solliciteren op de vacatures op deze site.

Auris gaat zorgvuldig om met de persoonsgegevens van sollicitanten. Wij houden ons hierbij aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de sollicitatiecode van de NVP.

Vacatures

Geplaatst: 18 december 2018

Leerkracht (Auris De Spreekhoorn)

Wil jij graag onderwijs verzorgen aan leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS), soms in combinatie met bijkomende problematiek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees meer »

Geplaatst: 18 december 2018

Onderwijsassistent (Auris De Spreekhoorn)

Zie jij het als een uitdaging om onderwijs te verzorgen aan kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) en eventueel bijkomende problematiek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees meer »

Geplaatst: 17 december 2018

Teamleider (Auris College Rotterdam)

Ben je innovatief en gericht op voortdurend ontwikkelen? Denk jij out of the box en vind je het leuk om in te stappen in een organisatie met een nieuwe strategische koers? Ben je flexibel, toe aan een uitdaging en wil jij samen met een collega teamleider leidinggeven aan een locatie die voortgezet speciaal onderwijs biedt? Dan zijn wij op zoek naar jou? Lees meer »

Geplaatst: 17 december 2018

Teamleider (Auris Ammanschool)

Ben je creatief aangelegd? Denk jij out of the box en durf je de gang van zaken ter discussie te stellen én te veranderen? Ben je flexibel, toe aan een uitdaging en wil jij samen met een collega teamleider leidinggeven aan een school voor speciaal onderwijs? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees meer »

Geplaatst: 17 december 2018

Behandelcoördinator (Auris Zorg)

Wil jij ervaring opdoen met teams van professionals die werken in de ambulante behandeling en op de behandelgroepen voor kinderen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS)? Lees meer »

Geplaatst: 17 december 2018

Leerkracht met als taak intern begeleider (Auris Ammanschool)

Ga jij voor een optimale leerlingzorg op onze school? Kun je collega's stimuleren, coachen en meenemen in een continu veranderende werkveld? Ben je flexibel, toe aan een uitdaging en hou je van het werken met leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis? Dan zijn wij op zoek naar jou. Lees meer »

Geplaatst: 17 december 2018

Leerkracht (Auris Fortaal)

Wil jij werken met kinderen die doof of slechthorend zijn? En ben je in staat, vanuit hun behoefte rekening te houden met hun mogelijkheden? Ben je gebarenvaardig? Dan zitten wij op jouw reactie te wachten! Lees meer »

Geplaatst: 17 december 2018

Leerkrachten (Auris Rotsoord)

Ben jij goed in samenwerken en houd je van een uitdaging? Ben jij sterk op didactisch vlak en bevorder jij ook de sociaal-emotionele ontwikkeling van een kind? Ben je flexibel en na regulier onderwijs misschien toe aan een nieuwe uitdaging en wil je meer ervaring opdoen met het werken met leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees meer »

Onze locaties

Neem contact met ons op

Stel hier je vragen

Uw Contactinformatie

Uw Feedback