Werken bij Auris

Binnen de Koninklijke Auris Groep leveren ongeveer 1400 mensen zorg, onderwijs en begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen met een auditieve en/of communicatieve beperking. Samen werken wij aan een zo groot mogelijke zelfstandigheid en zelfredzaamheid van onze cliënten. De vraag van de cliënt is daarbij steeds ons uitgangspunt.

De Koninklijke Auris Groep probeert vacatures eerst met interne kandidaten te vervullen. Dit lukt natuurlijk niet altijd. Daarom nodigen wij je uit te solliciteren op de vacatures op deze site.

Vacatures

Geplaatst: 22 september 2017

Leerkracht (Auris Dienstverlening)

Wil je daadwerkelijk deelnemen aan het Passend Onderwijs? Grijp dan nu je kans! Auris Dienstverlening Regio Rotterdam zoekt een leerkracht met de taak ambulante dienstverlening in het basisonderwijs. Lees meer »

Geplaatst: 19 september 2017

Onderwijsassistent (Auris Montaal en Auris Dienstverlening)

Wil jij werken met leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis, soms in combinatie met autisme en leerlingen die slechthorend zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou! Auris Montaal en Auris Dienstverlening Bergen op Zoom zijn met ingang van 24 oktober 2017 op zoek naar een Onderwijsassistent. Lees meer »

Geplaatst: 18 september 2017

Administratief medewerker (Auris Prof. van Gilseschool)

Is het voor jou vanzelfsprekend dat jouw inzet bijdraagt aan de kwaliteit van het onderwijs aan onze leerlingen? En ben jij op zoek naar een afwisselende baan? De Auris Prof. van Gilseschool is per 1 november 2017 op zoek naar een Administratief Medewerker voor 32 uur per week. De standplaats is Haarlem. Lees meer »

Geplaatst: 18 september 2017

Leerkracht (Auris Florant)

Wil je werken met leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis, soms in combinatie met autisme en leerlingen die slechthorend zijn? Auris Florant is met onmiddellijke ingang, in verband met ziektevervanging, voor groep 6 op zoek naar een Leerkracht. Lees meer »

Geplaatst: 08 september 2017

Leerkracht (Auris Taalplein)

Zie jij kansen in kinderen en ben je een enthousiaste leerkracht met kennis van leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis? Auris Taalplein in Gouda is per direct, in verband met een ziektevervanging, op zoek naar een leerkracht. Lees meer »

Geplaatst: 08 september 2017

Behandelcoördinator (Auris Zorg)

Wil jij werken voor cliënten met een taalontwikkelingsstoornis en/ of een auditieve beperking in de ambulante behandeling en ben je afgestudeerd als psycholoog of orthopedagoog? Auris Zorg is voor de regio Bergen op Zoom - Goes op zoek naar een behandelcoördinator. Lees meer »

Onze locaties

Neem contact met ons op

Stel hier je vragen

Uw Contactinformatie

Uw Feedback

Adresgegevens

Koninklijke Auris Groep
Bestuur & Ondersteunende Diensten
Ammanplein 2 (navigeer naar: Ammanplein)
3031 RT Rotterdam
E: info@auris.nl

 

Postbus 3192 
3003 AD Rotterdam
Tel. 010 888 96 00

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief van ons cursuscentrum

Aanmelden