Werken bij Auris

Binnen de Koninklijke Auris Groep leveren ongeveer 1400 mensen zorg, onderwijs en begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen met een auditieve en/of communicatieve beperking. Samen werken wij aan een zo groot mogelijke zelfstandigheid en zelfredzaamheid van onze cliënten. De vraag van de cliënt is daarbij steeds ons uitgangspunt.

De Koninklijke Auris Groep probeert vacatures eerst met interne kandidaten te vervullen. Dit lukt natuurlijk niet altijd. Daarom nodigen wij je uit te solliciteren op de vacatures op deze site.

Vacatures

Geplaatst: 24 april 2017

Logopedist (Auris Zorg)

Ben jij de logopedist die wil werken bij één van onze behandelgroepen? Auris Zorg is voor de behandelgroep in Katwijk met ingang van 19 juni 2017 op zoek naar een logopedist, voor de vervanging van een zwangerschapsverlof. Lees meer »

Geplaatst: 24 april 2017

Intern Begeleider (Auris Prof. van Gilseschool)

Wil jij bijdragen aan de leerlingzorg en onderwijskwaliteit op een school met leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis of slechthorendheid? De Auris Prof. van Gilseschool is op zoek naar een ervaren en gedreven Intern Begeleider (in de functie van senior leerkracht). Lees meer »

Geplaatst: 24 april 2017

Onderwijsassistent (Auris De Weerklank Leiden)

Ben jij een breed inzetbare onderwijsassistent en ben je op zoek naar een uitdagende functie op een school met leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis en slechthorende leerlingen? Auris De Weerklank Leiden is met ingang van 1 augustus 2017 op zoek naar een onderwijsassistent. Lees meer »

Geplaatst: 20 april 2017

Leerkracht groep 1-2 (Auris Fortaal)

Haal jij het beste uit jouw leerlingen en ben je op zoek naar een leuke uitdaging? Auris Fortaal is in verband met vervanging ziekte, voor de periode van 15 mei 2017 tot en met 7 juli 2017 op zoek naar een leerkracht voor groep 1-2. Lees meer »

Geplaatst: 13 april 2017

Medewerker HR (Auris Ondersteunende Diensten)

Ben jij op zoek naar een afwisselende, uitdagende functie in Rotterdam en is het voor jou vanzelfsprekend dat jouw inzet bijdraagt aan de kwaliteit van dienstverlening aan onze cliënten en leerlingen? Auris Ondersteunende Diensten is per 1 juni 2017 op zoek naar twee collega's in de functie van medewerker HR. Lees meer »

Geplaatst: 10 april 2017

Leerkracht met de taak ambulante dienstverlening (Auris Dienstverlening)

Wil jij daadwerkelijk deelnemen aan Passend Onderwijs en ondersteuning bieden om de juiste invulling te geven aan de onderwijsbehoefte van leerlingen uit onze doelgroep? Auris Dienstverlening in de regio Utrecht-Amersfoort-Hilversum is per direct op zoek naar collega's in de functie van leerkracht met de taak ambulante dienstverlening. Lees meer »

Onze locaties

Neem contact met ons op

Stel hier je vragen

Uw Contactinformatie

Uw Feedback

Adresgegevens

Koninklijke Auris Groep
Bestuur & Ondersteunende Diensten
Ammanplein 2 (navigeer naar: Ammanplein)
3031 RT Rotterdam
E: info@auris.nl

 

Postbus 3192 
3003 AD Rotterdam
Tel. 010 888 96 00

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief van ons cursuscentrum

Aanmelden