Werken bij Auris

Binnen de Koninklijke Auris Groep leveren ongeveer 1400 mensen zorg, onderwijs en begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen met een auditieve en/of communicatieve beperking. Samen werken wij aan een zo groot mogelijke zelfstandigheid en zelfredzaamheid van onze cliënten. De vraag van de cliënt is daarbij steeds ons uitgangspunt.

De Koninklijke Auris Groep probeert vacatures eerst met interne kandidaten te vervullen. Dit lukt natuurlijk niet altijd. Daarom nodigen wij je uit te solliciteren op de vacatures op deze site.

Auris gaat zorgvuldig om met de persoonsgegevens van sollicitanten. Wij houden ons hierbij aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de sollicitatiecode van de NVP.

Vacatures

Geplaatst: 18 juli 2018

Gezinsbegeleider/ vroegbehandelaar (Auris Zorg regio Midden)

Wil jij zowel bij het kind thuis als op de kinderopvang de voorwaarden creëren voor een optimale taalontwikkeling en communicatie voor peuters/ kinderen/jongeren met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) of doof-/slechthorendheid? Dan is dit jouw kans! Auris Zorg regio Midden (provincie Utrecht e.o.) is met ingang van oktober 2018 op zoek naar een gezinsbegeleider/ vroegbehandelaar met een logopedische achtergrond. Lees meer »

Geplaatst: 18 juli 2018

Pedagogisch begeleider (Auris Zorg regio Midden)

Wil jij werken bij de behandelgroepen en doof/ slechthorende peuters en peuters met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) helpen? Auris Zorg regio Midden is voor de behandellocatie in Utrecht-Overvecht met ingang van 1 oktober 2018 op zoek naar een pedagogisch begeleider. Lees meer »

Geplaatst: 16 juli 2018

Leerkracht (Auris De Weerklank)

Wil jij lesgeven aan leerlingen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) of slechthorende leerlingen, eventueel met bijkomende problematiek? Ben je in staat om vanuit hun mogelijkheden rekening te houden met hun onderwijsbehoefte? Auris De Weerklank in Alphen aan den Rijn is met ingang van 1 september 2018 op zoek naar een enthousiaste leerkracht. Lees meer »

Geplaatst: 12 juli 2018

Logopedist (Auris Zorg regio Zuid)

Wil je werken in een multidisciplinaire behandelgroep voor kinderen in de leeftijd van 1,5 tot 5 jaar met een taalontwikkelingsstoornis (TOS)? Dan hebben we een unieke kans voor je! Auris Zorg is voor een nieuwe behandelgroep in Vlissingen, met ingang van 20 augustus 2018 op zoek naar een energieke en deskundige logopedist. Lees meer »

Geplaatst: 12 juli 2018

Logopedist (Auris Audiologisch Centrum Goes-Bergen op Zoom)

Werk je graag in een professioneel en bevlogen multidisciplinair team en weet je wat de wensen en verwachtingen van onze cliënten zijn? Dan kijken wij uit naar jouw reactie! Het Audiologisch Centrum in Goes-Bergen op Zoom is met ingang van 20 augustus 2018 op zoek naar een enthousiaste logopedist. Lees meer »

Geplaatst: 12 juli 2018

Orthopedagoog (Auris Prof. Groenschool)

Wil je werken met leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS), soms in combinatie met leerlingen die slechthorend zijn? Ben je in staat om, vanuit een breed pedagogisch perspectief hun mogelijkheden te herkennen? Dan zitten wij op jouw reactie te wachten! De Auris Prof. Groenschool is met ingang van 1 oktober 2018 op zoek naar een enthousiaste, flexibele en leergierige orthopedagoog. Lees meer »

Geplaatst: 10 juli 2018

Orthopedagoog (Auris de Weerklank Alphen aan den Rijn)

Heb je een duidelijke affiniteit met en specifieke kennis van taalontwikkelingsstoornissen (TOS)? Beschik je over een afgeronde WO-opleiding pedagogiek of psychologie? Auris de Weerklank is op zoek naar een orthopedagoog die in staat is om mogelijkheden te herkennen van leerlingen met een TOS. Lees meer »

Onze locaties

Neem contact met ons op

Stel hier je vragen

Uw Contactinformatie

Uw Feedback