Werken bij Auris

Binnen de Koninklijke Auris Groep leveren ongeveer 1400 mensen zorg, onderwijs en begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen met een auditieve en/of communicatieve beperking. Samen werken wij aan een zo groot mogelijke zelfstandigheid en zelfredzaamheid van onze cliënten. De vraag van de cliënt is daarbij steeds ons uitgangspunt.

De Koninklijke Auris Groep probeert vacatures eerst met interne kandidaten te vervullen. Dit lukt natuurlijk niet altijd. Daarom nodigen wij je uit te solliciteren op de vacatures op deze site.

Vacatures

Geplaatst: 20 april 2018

Logopedist (Auris Zorg regio West)

Beschik je over een afgeronde HBO opleiding Logopedie en zoek je een baan waarin je werkt met een interessante en boekende doelgroep? Voor de behandelgroep in Gouda zijn wij op zoek naar Logopedist voor 12 uur per week. Lees meer »

Geplaatst: 19 april 2018

Pedagogisch begeleider (Auris Zorg regio Zuid)

Wil jij werken met kinderen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) en/of een auditieve beperking die daarbij problemen hebben in de sociaal emotionele ontwikkeling? Dan hebben we een unieke kans voor je! Auris Zorg regio Zuid is in verband met zwangerschaps- en bevallingsverlof met ingang van 1 mei 2018 op zoek naar een enthousiaste en deskundige pedagogisch begeleider. Lees meer »

Geplaatst: 13 april 2018

Logopedist (Auris Taalplein)

Heb je een afgeronde HBO opleiding Logopedie en wil je een belangrijke rol spelen in taal- / communicatielessen aan kinderen? Lees dan verder. Lees meer »

Geplaatst: 10 april 2018

Logopedist (Auris Zorg regio West)

Wil je bredere ervaring op doen binnen het vakgebied van logopedist? En ben je een professional die de kans wil aangrijpen om samen te werken in een specialistisch multidisciplinair team? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees meer »

Geplaatst: 27 maart 2018

Pedagogisch begeleiders (Auris Zorg regio Midden)

Wil jij invallen op een behandelgroep voor peuters met communicatieve problemen? Kom dan onze teams versterken! Met regelmaat zijn wij voor de behandelgroepen van Auris Zorg regio Midden in Houten, Leidsche Rijn, Utrecht en Woerden op zoek naar enthousiaste en flexibele pedagogisch begeleiders voor de invalpool. Lees meer »

Onze locaties

Neem contact met ons op

Stel hier je vragen

Uw Contactinformatie

Uw Feedback