Werken bij Auris

Binnen de Koninklijke Auris Groep leveren ongeveer 1400 mensen zorg, onderwijs en begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen met een auditieve en/of communicatieve beperking. Samen werken wij aan een zo groot mogelijke zelfstandigheid en zelfredzaamheid van onze cliënten. De vraag van de cliënt is daarbij steeds ons uitgangspunt.

De Koninklijke Auris Groep probeert vacatures eerst met interne kandidaten te vervullen. Dit lukt natuurlijk niet altijd. Daarom nodigen wij je uit te solliciteren op de vacatures op deze site.

Auris gaat zorgvuldig om met de persoonsgegevens van sollicitanten. Wij houden ons hierbij aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de sollicitatiecode van de NVP.

Vacatures

Geplaatst: 17 september 2018

Leerkracht (Auris Hildernisseschool)

De Auris Hildernisseschool is een school dit onderwijs verzorgt aan kinderen met ernstige spraak- en taalmoeilijkheden en kinderen met bijkomende problematiek in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. De Auris Hildernisseschool is een dynamische school en onderdeel van de Koninklijke Auris Groep. Lees meer »

Geplaatst: 17 september 2018

Leerkracht (Auris Taalkring)

Haal jij het beste uit jouw leerlingen? Ben je flexibel, toe aan een uitdaging en houd je van het werken met leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees meer »

Geplaatst: 13 september 2018

Leerkracht (Auris Fortaal)

Haal jij het beste uit jouw leerlingen? Heb je de focus op ontdekkend leren? Ben je flexibel, toe aan een uitdaging en houd je van werken met leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees meer »

Geplaatst: 12 september 2018

Hoofd Beleid, Kwaliteit, Onderzoek & Communicatie

Zie je het belang in van onderzoek doen naar welke interventies werken in het (speciaal) onderwijs en de zorg? Weet jij deze te borgen in beleid met toetsbare kwaliteitskaders en te verbinden aan de praktijk zodat we cliënten en leerlingen die aan ons zijn toevertrouwd verder kunnen helpen? Dan ben jij mogelijk het hoofd dat we zoeken! Lees meer »

Geplaatst: 12 september 2018

Hoofd Bedrijfsvoering

Vind je het leuk in te stappen in een organisatie waarbij nog veel efficiency te behalen valt in het slim en slagvaardig inrichten van operationele processen? Ben jij een bouwer met oog voor processen én mensen? Heb je tegelijkertijd een strategische blik op huisvesting en inkoop, en haal jij plezier uit het samenwerken met leveranciers? Dan ben jij mogelijk het hoofd dat we zoeken! Lees meer »

Geplaatst: 12 september 2018

Hoofd HR

Ben jij gedreven, gefocust op het neerzetten van resultaten én snel in staat het vertrouwen van mensen te winnen? Weet jij ook mensen te inspireren en vind je het leuk om te bouwen aan de HR functie in een gevarieerde organisatie? Als je antwoord hierop 'ja' is én je hebt ook oog voor implementeren van belangrijke HR procesoptimalisaties, dan ben jij mogelijk het hoofd dat we zoeken! Lees meer »

Onze locaties

Neem contact met ons op

Stel hier je vragen

Uw Contactinformatie

Uw Feedback