Filter de resultaten:

Geplaatst: 14 september 2017

Informatiedag SH en TOS op zaterdag 4 november

Zaterdag 4 november wordt de landelijke Informatiedag SH en TOS gehouden met een zeer aantrekkelijk programma. De dag wordt georganiseerd door Stichting Hoormij en is speciaal bedoeld voor ouders van slechthorende kinderen en voor ouders van kinderen met een taalontwikkelingsstoornis. Ook professionals die werkzaam zijn in de sector zijn van harte welkom. Lees meer »

Geplaatst: 13 september 2017

Praat mee over onderwijs aan doven en slechthorenden

Hoe kan het onderwijs aan dove en slechthorende leerlingen in het regulier en speciaal onderwijs in de toekomst het beste georganiseerd worden? Om een antwoord te vinden op deze vraag gaan wij - Auris, Kentalis, VierTaal en Vitus Zuid – graag in gesprek met ouders, leerlingen, oud-leerlingen en collega's. Lees meer »

Geplaatst: 04 juli 2017

Auris Zorg en Onderwijs volledig gecertificeerd

De vijf (v)so scholen van Auris in regio Zeeland & Noord-Brabant hebben het CIIO certificaat behaald. Auris Zorg, Auris Ambulante dienstverlening en Auris Ondersteunende Diensten waren afgelopen najaar als gecertificeerd. Het certificaat voor de scholen is dus de kroon op het werk. Lees meer »

Geplaatst: 02 juni 2017

Wetenschappelijk congres TaalStaal

Op 10 november 2017 vindt de derde editie van het wetenschappelijk congres TaalStaal plaats. Er zullen ook dit jaar weer nationale en internationale sprekers aanwezig zijn. De internationale sprekers zijn Laurence B. Leonard, James Law en Dorothy Bishop. Lees meer »

Onze locaties

Neem contact met ons op

Stel hier je vragen

Uw Contactinformatie

Uw Feedback

Adresgegevens

Koninklijke Auris Groep
Bestuur & Ondersteunende Diensten
Ammanplein 2 (navigeer naar: Ammanplein)
3031 RT Rotterdam
E: info@auris.nl

 

Postbus 3192 
3003 AD Rotterdam
Tel. 010 888 96 00

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief van ons cursuscentrum

Aanmelden