Werken bij Auris

Binnen de Koninklijke Auris Groep leveren ongeveer 1400 mensen zorg, onderwijs en begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen met een auditieve en/of communicatieve beperking. Samen werken wij aan een zo groot mogelijke zelfstandigheid en zelfredzaamheid van onze cliënten. De vraag van de cliënt is daarbij steeds ons uitgangspunt.

De Koninklijke Auris Groep probeert vacatures eerst met interne kandidaten te vervullen. Dit lukt natuurlijk niet altijd. Daarom nodigen wij je uit te solliciteren op de vacatures op deze site.

Vacatures

Geplaatst: 21 oktober 2016

Pedagogisch begeleider (Auris Zorg regio Zuid)

Heb jij een opleiding SPH of Pedagogiek afgerond en ben je op zoek naar een uitdagende baan? Auris Zorg regio Zuid is voor een behandelgroep in Goes op zoek naar een pedagogisch begeleider, voor vervanging van een medewerker met zwangerschapsverlof. Lees meer »

Geplaatst: 13 oktober 2016

Leraren (Auris regio Zuid)

Haal jij het beste uit leerlingen en ben je bevoegd als leerkracht? Auris De Spreekhoorn, Auris Montaal, Auris Florant, Auris De Kring en het Auris College Goes (scholen Auris regio Zuid) zijn voor ziektevervangingen op zoek naar leraren. Lees meer »

Geplaatst: 06 oktober 2016

Leraar (Auris Ammanschool)

Wil jij lesgeven aan leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis of slechthorendheid? De Auris Ammanschool is met ingang van 30 november 2016 op zoek naar een leraar voor groep 4. Lees meer »

Onze locaties

Neem contact met ons op

Stel hier je vragen

Uw Contactinformatie

Uw Feedback

Adresgegevens

Auris Ondersteunende Diensten
Ammanplein 2 (navigeer naar: Ammanplein)
3031 RT Rotterdam
E: info@auris.nl


Postbus 3192 
3003 AD Rotterdam
Tel. 010 888 96 00

 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief van ons cursuscentrum

Aanmelden